Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda
Odpowiem w skali procent jak przedstawia się moje zdanie o Tibii. (1%-Dno, 100%-Świetnie)
Tibia 7.5 - 100%
Tibia 7.6 - 90%
Tibia 7.7 - 90%
Tibia 7.8 - 80%
Tibia 7.9 - 75%
Tibia 8.0 - 40%
Tibia 8.1 - ?
|
gwarantuje ci, gdyby tibia zostala na 7.5 to by cie tu nie bylo na tym forum, ani bys nie pamietal co to w ogole tibia jest
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq
System hotkeyów wprowadzili w 7.9, o ile dobrze pamiętam. Co do tego mam mieszane odczucia. Pamiętam, jak uciekłem swoim 18 sorcem od dwóch 30lvl magów (a mieli sd, mf i inne badziewia). Dopadli mnie na cycach pod thais, a ja uciekałem do miasta chyba z 10 minut. Dlaczego tak długo? Musiałem chodzić w sposób chaotyczny, żeby nie dostać z sd. Ale udało się  Tak więc system hotkeyów uprościł grę, aż za bardzo.
|
no I? co to za przyklad? w 18 lvla trafic to nie mialby duzych problemow trafic dzieciak ktory nigdy tibii 7.5 nie widzial, wyobraz sobie co sie dzieje na 100+
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tadel
wprowadzenie różdżek zrujnowało wszystko, dzieci visa były wszechmocne, a knight który miał pieniądze na uh, już ich niemiał, ponieważ wszystkie itemy staniały z winy dzieci visa, które znosiły bp`ki najdroższych itemow do dp
|
mimo ze masz date "2004: pod nikiem to ci powiem - nie pierdol!, po pierwsze to nie rozdzki zepsuły balans, tylko tania mana, po drugie kiedy knight nie mial kasy na cokolwiek?!?!? Po trzecie kiedy "dzieci visa" znosily bpki najdrozszych itemow do dp?!?!?? po kims z takim stażem spodzielwalbym sie czegos wiecej niz dziecinne powtarzanie stereotypow
Cytuj:
a więc, balansacja jest złem...
|
racja, spalić Cipsoft!!!!!!1
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptakuba
Tibia zmierza do stania się grą w 100% płatną, przez co wielu ludzi nawet obecnych PACC odejdzie, bo stwierdzi że cipsoft za mocno się ceni.
Zmierza do tego że jedynym co będzie w grze, będzie expienie i skillowanie, nie będzie ludzi którzy oceniają innych po czymś innym niż cyferki przy nicku.
Zmierza do stania się gierką z cukierkową grafiką i jak najbardziej "wypasionymi" rzeczami, byleby jak najmniej sensownie według spojrzenia w czasie (piłki plażowe) i z punktu widzenia geografii (obejrzyjcie mapę), będą w to grać tylko 8-letnie dzieci.
Zmierza więc, krótko mówiąc, do samozniszczenia.
|
ta a na końcu Cipsoft ześle czterech jeźdźców apokalipsy ktorzy walną hunta wszystkim graczom... nie przesadzasz koleś?