Wszystko zalezy od tego ile masz kasy na expa. Jeżeli posiadasz softy i znasz pewne miejscowki i masz dobry m lvl 50+ to expioc sorkiem/druidem z visa mozesz nie miec waste. Przykladem ejst tutaj Wyspa skarbów. Jeżeli ktoś sie zainteresuje i poszuka to może sie dowie gdzie to jest. Występują tam Pirate ghosty z ktorych leca red robki (5k) spike swordy (1k) i dosc czesto steatlh ringi (3k) do tego jest w pizz zwyklych ghostów z których tez leca steatlh ringi czyli (3k) biale szmatki teraz cena czasem sięga (1k) z powodu ze malo sorcow gra a zaden palek czy knight nie pojdzie z hmm expic na duchach bo to bez sensu. Więc są miejsca gdzie kazda profesja moze efektywnie expic i zarabiac. Ja wlasnie na wyspie skarbow z softami na godzine wastowalem 1 bp mf nie zdejmujoc wogule softow. MIalem okolo 50k expa na godzine. Z samej kasy wyciogalem rpzez godzine okolo 2k i od 1 do 5 steatlh ringow na godzine. Więc Nikt mi nie powie ze mialem tam waste

I do tego czasem trafila sie red robka albo spike sword

POzdro. Zawsze dla danej profesji są przypisane dane potwory na ktorych innym profesjiom jest ciężko expic. Wyjątkiem ejst tutaj palladyn ktory może expic praktycznie na wszystkich potworach solo zaczynając od gsow kończąc na demciach. Wybieraj postać którą najbardziej lubisz grac. Lubisz uciekac przed potworami i zadko dostawac hity wybierz palka. Lubisz klikac na liscie battle na potworka i stac i sie aptrzyc jak sie bijecie (monotonne i nudne) Wybierz knighta. Lubisz sie bawić i biegać, usiłowac trafić z visa (po upie sie to zmieni) Wybierz sorka, ktory wedlug mnie aktualnie zabija najszybciej potworki bo exhaust na visa jest badzo niski jednak po upie ma sie to zmienić więc czy bedzie to aby napewno polepszenie Postaci magicznych

Wątpie