Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2007, 18:22   #21
-=RaR=-
Użytkownik Forum

-=RaR=-'s Avatar

Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Wroclaw

Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
Skille: 80
Poziom mag.: 6
-=RaR=- ma numer GG 3231760 Send a message via Skype™ to -=RaR=-
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
Nie podoba mi sie to 'samo namierzanie' u sorca//druida... moze jeszcze niech dadzą im skille jak u knighta i bedzie 3 profesje w jednej!
Wez nie pisze nic wiecje bo na dobre to nie wychodzi! To "samo namierzenie" to jak by dragon ball, czyli mag rzuca kula ognia/energi/lodu itp itd. Uwazam ze to swietny pomysl, jeden z lepszych Cipsoftu...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bialason Pokaż post
Ale pompa
Zmutowali tą tibie totalnie
Druid z lodowym ue :/
Fajnie masz... niech pomysle co napisales "druid z lodowym czarem ostatecznej ekslozji" Chyba tak nie? Wiec uwazasz wszystkie czary obszarowe za ue, czyli gfb to ue, explo to ue, no bo tak z tego wnioskuje...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caruel Pokaż post
bez sensu jak pallek.. żal ...
Wiesz kim jest naprawde palladin? To nie jest takj jak w tibii, palladi=lucznik i koniec kropka. W rzeczywistosci palladin=duchowy wojownik ktory jakos tma panuje nad magia a do walki w recz uzywa wluczni.... Najczesciej walczy ze zlem (czary na nie umarlych) dlatego teraz palladin w tibii to jest prawdziwy palladin a nie jakis gowniany lucznik podrabiajacy go.

@topic
Od ktorego lvl ten lodowy czar "wave"? Bo na filmie pisales ze malo many bierze strasznie a mozna tym niezle bic...
07:55 Shotokiro [19]: sa dla mnie jakies questy 07:55 Oliss [52]: anihilator 07:55 Oliss [52]: demon helmet 07:55 Miecio Dom-Ziemianka [27]: Ancient helmet.. 07:55 Oliss [52]: banuta
-=RaR=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.