Co wyście się tak czepili treningu i czaski na nim? Przecież nie będzie czaszki na treningu. Czaszka jest za zabicie, nie za udezenie kogoś! a przecież na treningu raczej zadko się zabija
wykopywanie AFKerów to IMHO bardzo dobry pomysł. Jak teraz wchodze do depo i nie mogę znaleść wolnej skrzynki, bo przy każdej ktoś AFKuje, to mnie szlag trafia. Pewnie reebow zrobi jakiś mover w GG, chociaż ostatnio on coś nie za bardzo się zajmuje tibią GG, AFAIK on teraz zajmuje się OTServ oraz swoim własnym serwekiem, i ma gdzieś zwykła tibię.
AOL - hmm. no nie wiem. Zobaczymy, co CIPowie wymyślą, wolę się nie wypowiadać, zanim nie zobaczę, ale faktem jest, że jak widzę, że ktoś mi się chwali, że w depo ma zapas 8 AOLi i szuka powodu na wojnę, to trochę dziwne się robi.
Spider : 12,5K to 4, nie 6 razy mniej niż 50k
Mnie natomiast bardziej zastanawia automatyzacja rekrutacji C'sów. Boję się, czy to nie doprowadzi do pojawienia się noobów w tej roli. Już ostatnio jak se na pogadałem z jednym C'sem, to się załamałem, jak ktoś taki może zostać Counsellorem (na moje oko gość ma ze 13 lat) a co dopiero będzie, gdy będzie to automatycznie robione.