Widać że 90% osób piszących na tym forum ma IQ dużo poniżej 100. To jest Test więc nie ma co gdybać co do cen LIfe potionów itp.
a co do druidów/sorców tak bardzo się cieszących teraz ciut was rozczaruje:
po 1 szybkość expienia wam się nie zwiększy, wrecz powiedziałbym że w większości przypadków spadnie, czemu ponieważ obecnie macie możliwość bicia visa 2 na ture po update bedzię to raz na ture
po 2 koszty obecnie exura gran 40 many po upie 70, sio obecnie 70 po upie 140, tak więc koszty leczenia znacznie wzrosną, do tego trzeba dodać załamanie ekonomiczne większości druidów - nikt już uh od was nie kupi:d
po 3 update znacznie utrudni gre wiekszość z was wręcz ograniczy, ale na coż nie każdy z was dzieci tego forum będzie się potrafiło przystosować i ustalać taktyki na hunty, bo trzeba będzie zdrowo pogłówkować żeby waste nie zalapać
a ja mojm najtem jeśli te life potiony rzeczywiście będa aż tak drogie pójdę sobie na lizaki, małpy albo tomb i na plus zawsze wyjdę, no i zawszę mogę iść na grupowego hunta bo mam z kim.
Więc najci przestańcie płakać na tym forum, jeśli to robicie znaczy że się nie nadajecie by grać najtem, więć zmieńcie profesje i nie róbcie idiotów z siebie na forum.
Magowie / Druidzi którzy tak trumfują na tym forum w większośći będą płakać po update bo nie będą umieli się przysotsować do nowych raliów.
Tak wogóle mam nadzieję że ten update znacząco utrudni grę w tibię co spowoduję odejście masy noobów, dla któryc liczy się tylko lvl.
|