A ja wam powiem o tak:
GŁUPI JESTEŚCIE CI CO PŁACZĄ!!
Cipsoft dobrze wie co robi. Jemu o to chodzi. Początkowo ten projekt nie miał być o taką grą, ale kiedy się nią stał, to im chodziło o to żeby ta gra była zespołowa. Żeby każda profesja była od siebie zależna. To wy robicie źle, przekreślając statystyki. Przecież to są wstępne testy i w nich dopiero uptade nabiera koloru. Wy płaczecie bo nie możecie expić 10h, bo nie wystarczy kasy (je***e dzieci neo). To tylko gra i to wasz problem ile będziecie sobie zabijać potworki dla powietrza. Tak jak każda gra ma ona na celu zabić wolny czas, a nie zabić czas zajęty. Teraz chodząc na exp poszukajcie kilku magów shoterow i blokerow. Cipsoft chce żeby to była gra zesposłowa, a nie tak jak teraz, idzie debil napakowany czym sie da, zabija potwory i zdobywa kilka cyferek więcej. Ten uptade jest najlepszy z tych wszystkich jakie przeżyłem a gram od 5 lat. Może i mam mały poziom 42, a od 1-1,5 roku temu miałem 38 lvl a to dlatego że nie gram jak wy dla cyferek ale dla przyjemności. Moj kolega ma palka 45 lvl i mu się gra nudzi bo wszystko kładzie na hita.
Tak więc większość ludzi w tym temacie JESTEŚCIE POPIER****** że tak narzekacie jeszcze nie graliście a już ryczycie że nie możecie solo expić 10h i bardzo dobrze może wreszcie żeby umyjecie i odrobicie prace domową.
A co do uptade to mi sie bardzo podoba wreszcie koniec z nudnymi polowaniami POZDRO ^^
|