Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amyks
1 jak to nie... jest to zimek ktory walczy na dystans wiec nie pierdol bo tak samo moglbym ci powiedziec ze przeciez knight nie powinien meic, exury, exori, exori hurow ani nic bo to jest becwal ktory potrafi tylko machac mieczem w ta i spowrotem a nie jakies czary, kto to widzial oO
2 Grales palkiem kiedys bo chyba nie, wiesz co mozna takimi 100 p boltami zrobic gdy palek trafia z polowe wystrzelonych strzal? jestes smieszny bo twoj knight moze bic za darmo a i tak placzesz ze hunty ci sie ni zwracaja. pojdz sobie palkiem ma bb, necro albo inne gowno i pobij z p boltow zoaczymy jaki dumny z siebie bedziesz placac za strzal celny strzal ~12 gp a jak nie masz pala to wez tym swoim smiesznym ludzikiem za kazdy celny atak wyrzucaj 12 gp i zobaczymy czy bedzie to tanio czy drogo
3 sam sobie zaprzeczasz. twierdzisz ze nigdy nie byl slaby po czym mowisz wymieniasz cechy ktore czynily zniego najwiekszego ciecia w tibii, myslisz ze skad sie bralo to ze najbardziej szukana prof na desrt byl pal?
4 Nie nie gram tylko palkiem, jak powiedizalem gam tez knightem. I staram sie byc jak najbardziej obiektywny ale wyrazajac swoje zdanie nigdy nie mozna byc takowym w 100% bo kazdy komentarz czlowieka jest jego subiektywnym odczuciem
I cos od siebie
ty placzesz nad 3x drozszym leczeniem knighta. mi to rybka czy bede sie palkiem leczyl 3x drozej czy nie ale chce mic mozliwosc szybkiego uleczenia a nie 300 z fluida. bo prawda jest taka ze tobie (knightowi) chca podwyzszyc tylko ceny leczenia a palkowi i ceny amunicji (poprzez uniemozliwieni sesownego huntu z tanimi rsami) i ceny leczenia poprzez drastyczne zmnijszenie mozliwosci exury vity i podniesiecie cen durnego potiona
|
Hah ale mnie rozbawiłeś , jak dla mnie knight może nie mieć zadnych czarów . Przeczytaj moje posty, w żadnym nie płacze ze będę 3x drożej płacił za leczenie bo JA SIĘ CIESZE ZE WRESZCIE COS Z UHAMI ZROBILI .
A do tego zawsze mi się hunty zwracały więc mi to rybka czy zmienią siłe draga , zmniejszą siłę broni , przynajmniej nie będzie tylu noobów(w 2 tygodnie na Elfach uzbierałem 350k na swojego Demon Helmeta..)
Co do palka , to wcześniej była profesja trudna ale nie napisałem ze słaba a to różnica -.- . Nie było tylu "Master Paladynów" który biją w GS'a z Royal Spearów i myślą ze są pro.