Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2007, 19:46   #24
babcia666
Użytkownik Forum

babcia666's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
babcia666 ma numer GG 8011403
Domyślny

@RaR
Weź co... nie pier*ol mi tu głupot, bo jak to czytałem to mi się niedobrze robi... masz zeza? Nie umiesz stanąć przed mobem i walnąć z vis? Boże, teraz byle dziecko będzie mogło na paccu zabić draga(druidem/sorem ofc) a jak będzie hydra hunt wyglądał? Druid stoi przy schodach i...
F7 - sio blokera
F3 - vis(czy te frigo)
F3
F3
F3
F7
Hydra ded.
I jaki to ma sens? Sorcowie expili od wielu wersji klientów najlepiej, potem druidzi... przez pół roku knighci i pallkowi, a teraz znowu wyprzedzą ich sorcowie i druidzi. A co z pvp? Z 5 ed na 60+ lvl będzie mogło zabić 150ek? Żałosne.
No i właśnie, teraz kiedy nie ma combosów od mobów... z update na update tibia staje się łatwiejsza, od co!
A tak wygląda moje hasło reklamowe nowego up'a:
"Pallkowie 50+! Pamiętacie te chwile kiedy składaliście się na combo dl'a? Nie bójta się! Teraz bez problemu możecie huncić dl.
Druidzi! Tyle narzekaliście że nie macie wave, że w pvp jesteście do d*py, że na huntach nie macie nic ciekawszego poza siochaniem do roboty... teraz to się zmieni! Vis na odległość i jazda z tym koksem! Nowe fale(porównywalne do tych od maga) dają wam tyle mocy, że przez najbliższe parę upów nic więcej wam do szczęścia być nie powinno (Swoją drogą, gdyby druidzi dostali wanda walącego 100+, to granie pallem nie miało by sensu).
Knighci! Hmmmmm... Get out! No chyba że na non-pvp chcecie się pobawić w expienie, na pvp to co najwyżej możecie postać sobie w dp. No i jeszcze można sobie poblokować hydry czy inne ciulstwa, nawet stojąc do nich twarzą."
Mam nadzieje że fluidy będą dawać więcej hp + zmniejszy się siła nowych czarów dla drutów i magów + nie będzie vis na odległość + z powrotem wróci combo od mobów. Bo tak to granie inną profą niż druid/sorc nie ma sensu...
Choć i tak będe grał moim kiną/pallkiem;p