Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2007, 20:52   #89
tadel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
Poziom mag.: 6
tadel ma numer GG 4402533
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jancia Pokaż post
@TOPIC

Uważam że przesadzasz, w pierwszych linijkach swojej wypowiedzi, jest taka sytuacja zupełnie od wrotna niż ty mówisz, obecnie mam 130+ msa, mój rl kumpel 130+ ek. Ja idę na dragi (edron) z 17 bp mf po 2h huntu wbiłem około 200k expa, na plus jestem około 35k. Tak jak już wspomniałem kumpel ma 130+ ek i nie tak jak ty powiedziałeś że bierze 2 pary softów i siedzi aż mu sie skończą, widzę że nigdy nie grałeś knightem, więc nie wiesz ile idzie mf na dl ank/frosty. W 1,5h idzie mu z bp uh i około 20 bp mf. On ma waste ale 2x lepszy exp niż ja, ja niestety nie mogę iść na frosty/dl ank ponieważ mam za mało hp, sorc wychodzi na tym lepiej, - ma gorszy exp ale ma dużo kasy, knight ma nawet dobry exp ale w tydzień traci 100k, uważam że sorc ma dalej większą potęgę.

Podkreślam ze jestem sorcererem, nie jestem jak większość ludzi na tym forum. Wszyscy chcą wszystkiego najlepszego tylko dla swojej postaci, cipsoft robi dobrze bo daje każdej profesji coś nowego a wy płaczecie bo chcecie wszystko dla swojej profesji.

wkońcu ktoś kto zna knighta z wyższym lvlem i wie że on wastuje, mnie np wyśmiali jak im powiedziałem że na 79 lvl mam waste na stone tomb, ALE TO JEST PRAWDA PUSTAKI, POGRAJCIE KNIGHTEM TO ZOBACZYCIE....

[url=http://www.ubar.pl/]
tadel jest offline