Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2007, 21:33   #1
DKL
Użytkownik forum

DKL's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 41
Poziom mag.: 42
Problem Up 07/08 mAłe szczEGoly

Cytuj:
Czy wy nie rozumiecie, że po tym up NIKT nie będzie miał przewagi? Knight nie będzie już niezniszczalną maszyną do zarabiania pieniędzy, bo wyda 50k na 4h huntu i wróci z 60k w loocie. Sorc nie będzie dupa też sobie poexpi, nie tak jak teraz , bierze sie 3 bp manasów i "go to exp" 15 minut na tomba. Kasy nie wyda sie mniej niż knight, ale nie do cholery 100x więcej. A pall zawsze był dobry i mam go w dupie, a Druid bedzie wreszcie równą innym prof...
Już mam dośc was piszących że np to najgorsze up jakie bedzie itd...ŻAL!!!

Druid stanie sie prof równą innym, wreszcie da sie nim grać, druid jest traktowany jako postać mmm "sługa natury/dobry czarownik" i to że dodadza mu lodowe ue to bardzo dobrze bo to także mag jak sorc "tylko nie ten zły" PP

Pall zawsze był dobry i nic mu to up nie zaszkodzi bo np solowanie
draga na 10 lvl to chyba on tylko potrafi, skile np 65 od których już można spokojnie expić m.i na dragach, wyvernach, czy na np poh lvl wbija sie baardzo szybko, a w tym upie jeszcze nowa amm i czary dostanie.

Sorc też nic nie straci a raczej zyska więcej niż pall i kina ale mniej niż druid.

Knight w poprzednim up był dośc polepszony wieksza zmiana by go zrobiła jakąś"czarodziejką" bo knight to knight więc nic mu nie brakuje.

Grałem wszystkimi prof, lecz najbardziej do gustu przypadł
mi Druid i Palladin,
knight już na słabiutkich skilach 50 sworda/axa/cluba które nie jest trudno wbić jak sie umie skilić, może "rozwalać" obozy amazonek i inne podobne popularne miejsca dla niskich lvl facc<8-25>.
Popatrzcie na http://www.tibia.com/community/?subtopic=highscores że na chyba wszystkich światach Knight jest minimum w pierwszej 3 najlepszych graczy, w większości na pierwszym miejscu... .
Więc wiekszośc up'ów raczej knightom nie szkodzi aż tak strasznie...

W tym upie Druida "od-dupią" stanie sie RÓWNA INNYM PROF i tyle, nawet knight dzieki ulepszeniom broni bedzie wiecej walić....

WIĘC DO HU)A PANA DAJCIE SE LUDZIE SPOKÓJ....

Ostatnio edytowany przez DKL - 18-11-2007 o 21:48.
DKL jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.