Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2007, 22:15   #930
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adow Adan Pokaż post
1.Sorry ale ty jesteś smieszny , PALADYN JEST OD KUSZY A NIE OD PIEPSZONYCH RS LUB ZWYKŁYCH SPEAR.

2.P-Bolty są drogie? Smiech na sali , przed upem kosztowały 15-20gp ea , teraz 6 gp w sklepie więc nie pier... mi ze są drogie.
p.s popieprzonych

Jezeli ty masz kase to ok, ale nie kazdy ja ma to po 1.

po drugie nie potrafisz mi odpowiedziec ciagle na jedno pytanie czemu mowisz ze palladyni nie moga walic ze spearów, a widziales kiedys rycerza z ZAKLĘTĄ bronia?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macunio Pokaż post
co do palkow :
wkoncu nie bedzie dzieci spirow
no, uwazam ze jak tak mowisz, to sadzisz ze cipsoft jest ch***wy, bo wprowadzil speary ?jakos nie widzialem zebys obrazal ich w poprzednich postach.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adow Adan Pokaż post
.

A do tego zawsze mi się hunty zwracały więc mi to rybka czy zmienią siłe draga , zmniejszą siłę broni , przynajmniej nie będzie tylu noobów(w 2 tygodnie na Elfach uzbierałem 350k na swojego Demon Helmeta..)

Co do palka , to wcześniej była profesja trudna ale nie napisałem ze słaba a to różnica -.- . Nie było tylu "Master Paladynów" który biją w GS'a z Royal Spearów i myślą ze są pro.
pwoiesz na ktorym bocie uzbierales te 350 k? chyba ze w zyciu nie masz innych zajec tylko 20 h siedzisz przed kompem

co do tych pro master pallow, no to w takim razie ty jestes pro master zaczarowany knight z super pro broniami? na prawde twoje wypowiedzi sa tak smieszne i zenujace ze mi sie plakac chce

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amyks Pokaż post
Ja tez nie napisalem ze ty napisales ze pal byl slaby, ty stwierdziles ze on zawsze byl mocny ap rawda jest taka ze zawsze byl cieciem.
I prezstan podniecac sie tym ze uzbierales i ze masz demon helmet bo juz trzeci raz to tu piszesz

zgadzam sie z toba, popieram ;DDD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fasi Pokaż post
od kiedy z pb sie tak często trafia? chyba na otsie z skilami 1k

z toba tez sie zgadzam, best hit z pb to jakies 270, przy czym z royal spira 281
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline