Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Independence
@Amyks:
Dobrze, że jeżdżę na masę na autyzm, bo dzięki mnie są pieniądze na leczenie dzieci neostrady z upośledzeniem polegającym na wytworzeniu i życiu we własnym świecie. Na prawdę przykro mi, bo takie żałosne połączenie dysleksji, dysortografii i nadmierne poczucie bycia fajnym. Oto przytkład tfojego bessensofnego mufjenia noobie ić ze spajksłordem expić na gołstach bo tam iest dobry exp o lol wyloci ci pefnie mpa s fajer elementala a jak nie umiesz mówić normalnie i się opanować z otsowymi/allegrowymi teoriami spisku to opanuj się zaparz herbatkę uspokajającą (chociaż 8 letnie dziecko z ADHD lepiej niech poprosi mamę, bo się poparzysz i powiesz że "masz bórna i tradzisz hape!)
//te wszystkie porównania do autystycznych i debili miały na celu uświadomienie ci prymitywnego języka niezrozumianego emo-dziecka neo, które uważa, że jest najlepsze... podaj link do swojego "sajepistego" chara, którym ze skillami zapewne 40/20 nie trafiasz w Frost Dragony... albo po prostu ucisz się i daj mądrzejszym się wypowiedzieć na TEMAT a nie płakać "nobo palka jusz sniszczyli te cipsondy czy jak im tam ;<"
|
Mimo braku plecow twoja stara i tak jest fajna zia
znajdz bledy zydzie glupi
nie znasz sie na tibii a dane twojego chara pod avatarem swiadcza jakim idiota jestes, moze powiesz panie "fajny" jaki w tibii najwiekszy lvl miales? z 4?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macunio
gratz ! pierw sie naucz co to jest miss a pozniej mow , jesli mowisz , ze 40 hit to miss to gratz . MIss to chumrka a nie 40 , mozesz powiedziec , ze 40 to slaby hit czy cos ale nie miss !!
|
idioto naucz sie czytac ...
a moze poprostu ni wiesz co to porownanie
glupiec sobie przeczytal i nawet istoty porownaia nie rozumie
widzisz glupcze roznice midzy "hit za 40 to miss" a "hit za 40 jest wlasciwie tak jak miss" bo jezeli ni rozumiesz to chce ci uswiadomic ze chodzi o to ze hit za 40 jest gowno warty ale ty jak expisz na rotach to moze i taki hit byc dobry
a Miss to ni tylko chmurka ale i spark noobachu
i kto tu sie nie zna?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glon Elriel
ty chyba śnisz ja swoim rp z pb mam celność ok~85% więc stfu i wy*******aj na ots'a albo strzelaj sobie dalej rs'ami. Rs'ami mam celność ok.70%~dlatego biegam z bolcami na dragi bo i tak nie biore dragi na klare a celność większa
|
Powiedzial 55 ms ktory w calej swojej karierze zdobyl "az" 3kk expa
i powiedzialem? masz 85% prosze bardzo nakrec hunt jakis chociaz te 15 min i pokaz swoje 85% albo podaj ip otsa na ktorym grasz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
Wszystkim zarzucasz ze pokupowali chary lmao a sam gowno wiesz na temat gry, MI NA FROSTA SCHODZI 14-16 P BOLTOW przy skillach 93/67 uzywajac arbalesta wiec jesli umiesz liczyc jest to srednio 120-150 hit
|
powiedzialem jak trafiasz 90% strzalow to nakrec z tym film jak to robisz
a ja demca sciagam na 3 hity z small saphire
za ile kupiles chara?