@Inst~ :O.
Pierwszy raz nie bedziesz wybijac wszystkiego, co sie rusza i nie jest regularne na rooku :O? Pierwsze widze, bys jak noob (za przeproszeniem) nie biegala ze swoimi mieczykami po calym miescie i wszystkiego nie wybijala ;|. Nie chce cie oceniac w takiej sytuacji, ale dalas mi sie poznac tylko z tej noobowskiej strony. Pamietam jak pierwszy raz sie zalogowalem na publiczny ts, i kiedy sie chwalilas w 'dp' swoimi bs'ami, a gdy tylko cie poprosilem o jednego, to mi odmowilas nie wyjasniajac dlaczego. rozumiem ze trzymalas wszystkie 4 miecze w jednej rece i nie chcialas wypuscic, no ale dobra... Zmienilem troche temat.
Chcialem wytknac ci tylko, ze zawsze zachowywalas sie tak samolubie do innych jezeli choidz o ts'y, tak jak by to one byly dla ciebie(te na niemieckich serwach). Chwalilas sie niemalze zawsze. Nie moge na ten przylad zapomniec, bo takie rzeczy pozostaja w pamieci, jak solowalem swojego pierwszego minomaga moim niegdys chlubnym rookstayerem, gdy wszystkie noobki staly na moscie wychodzacym z miasta i tylko patrzaly jak robie taktyke up/down i strzelam z psn arrows. Mialem taka podjare i bylem pewny ze go zsoluje, gdy tylko jakis instynkt przebiegl mi przed oczami i zabil zlego mino maga. To samo tyczy sie innych potworkow. Nie wiem czy zauwazylas, ale wszystko co sie pojawia, zostaje zabite przez ciebie, gdy inni tez by mogli to zrobic. Czy kiedy kolwiek zostawilas cos przy zyciu, by ktos inny mogl miec tyle zabawy z tego samego co ty? Watpie... A tu co? Pierwszy raz moge sie usmiechnac chciwo, ze nie mozesz ubic tylu rzeczy

.
Tak wiem, wytknalem ci i to offtop i mozesz go usunac, bedac modkiem, bo ci jest to nie na reke i ukazuje ta druga strone medalu... Rob co chcesz, ja tylko wyrazilem swoje zdanie odnosnie ciebie, co do ts

.