Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2007, 00:36   #480
Iks.de
Użytkownik Forum

Iks.de's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006

Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 27
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grassworld Pokaż post
Witam wszystkich !
Niedawno bo niecały miesiąc temu "wprowadziłem" się na saphire z początku nie znałem sytuacji serwera widziałem dużo szwedów brazylijczyków... polaków mało... przyzwyczajony do tłoków grałem na Harmonii +80 lvl wychodząc z temple poleciałem po różdzke dla mojej wówczas postaci sorka i jazda na gh... tak expiłem z 1 dzień 13 lvl żadnych problemów lecz ktoreś pięknej godziny wpadam na gh wychodze z dziury dup.... SD 40 sorka i ded tak dla jaj mnie zabil... okazało sie polak... 18 lvl gh expie znowu ded od polaka jeśli chcemy mieć wolność może najpierw nie zabijajmy się w swoich szeregach wręcz można utworzyć jedną potworna gildi i przeciwstawić się reżimowi szwedów i częściowo brazylijczyków .... brazylijczycy to głównie botki wiem o tym z harmoni gdzie ich setki bo dygaja dupy na pvp a szwedzi..... uparci i trudni... ale jak pokazują inne serwery Polacy też umieją deklasować wrogów....
Teraz rozpoczynam grę druidem zobaczymy jakie będą tego efekty czy znowu polegnę od Polaka

Pozdrawiam i sorry za ortografie jeśli coś znajdziecie xD
Wśród br mam więcej dobrych znajomych niż wśród pl, bardzo dobrych znajomych polaków mogę zliczyć na palach jednej ręki? ofc nie licząc rl, nawet wśród swe mam paru super znajomych.
A co do ubijania polak polaka bullshit, właśnie najlepiej się pkuje polaków, ale w moim przypadku (chodzi o pk chara) leje tylko wyższe lvle od Siebie. ;;
Iks.de jest offline   Odpowiedz z Cytatem