Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2007, 03:18   #990
Krwioplaczasty
Guest

Domyślny

I jeszcze strong life potion i great life potion jeśli łaska

@UP
Ahh dziękuje normalnie jestem niesamowicie szczęśliwy ze poświeciłaś mi swój czas jestem bardzo wdzięczny oraz podziwiam cierpliwość z jaka odpowiadasz na moje hmm jakby to prosto określić lekko noobskie pytania ale już ci więcej czasu nie zabieram bo i tak już aż za bardzo go nadwyrężyłem więc wielkie dzięki

UP po raz drugi

och nie płacz będzie dobrze pogłaskam cię po główce i przestaniesz płakuniać okej ??

OJ bo ludzie niewiedza co jest w życiu piękne niewiedza co to miec marzenia i mieć pragnienia niewiedza co jest dla nas ważne dlatego ludzie potrzebują akceptacji i miłosci i dlatego tak usilnie poszukujemy swojej drugiej połowy aby z nia cieszyć sie i dzielić te najpiękniejsze w życiu chwile aż sie w oku łza kreci

DOWN
jesteś bez serca ona cierpi a ty sie nabijasz podtrzymaj ja na duchu podaruj dobre słowo a nie szydzisz w potworny sposób

UP
a dlaczego posiadanie oparcia w drugiej osobie jest bardzo ważne dla naszego zdrowia psychicznego i emocjonalnego to właśnie z druga połowa spędza sie takie ważne daty jak urodziny ale trzeba sie do tego przyzwyczaić ze życie jest brutalne i co sie nie zabije to cię wzmocni

Ostatnio edytowany przez Krwioplaczasty - 19-11-2007 o 03:56.