Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amyks
Ja moim palem 92 dysta trafiam troche wiecej niz polowe wiec nie wiem ja kty prawie zawsze trafiasz (moze ty o burst arrow mowisz), skad sie biora tacy idioci jak ty? alegro? no dobra ze spike swordem biegasz jak wolisz i jak chce to pokaz mi filmik jak trafiasz .........
I wez pod uwage ze taki hit za 40 lub mnij to jak miss no chyba ze roty bijesz to i taki dobry
|
OMG, żal. Jak byś chciał wiedzieć celność bow'a/crossbow'a na odległość, powyżej pewnych skilli (bodajże 90) wynosi 90%. Jeżeli mówisz że ty trafiasz trochę częściej niż co drugi strzał to znaczy że:
a) masz ~40 dysta
b) nigdy nie miałeś palka, tylko ktoś sobie zrobił z ciebie żart mówiąc ci takie rzeczy
c) grając palkiem walczysz z potworkami w zwarciu (właśnie wtedy celność ataków dystansowych wynosi ~50%)
Filmu ci nie nagram bo szczerze mówiąc szkoda mi czasu na udowadnianie komukolwiek tak oczywistych rzeczy.
@topic
Bardzo się cieszę że CIPsoft zredukuje zasięg r-spearów, spearów itp. Prawdziwy "Tibijski Paladin" powinien biegać z kuszą lub łukiem a nie z spearami które nawet nie upadają na ziemie.
Mam też nadzieję że "exori frigo" druida i sorca będzie miało mniejszy zasięg, bo jak na razie na TS to postacie magiczne są lepszymi sooterami niż stworzony do tego paladin. Małe koszta (20mp) nieograniczony zasięg (7 kratek) i wysoka średnia obrażeń (~200 u ~100lvla) spowodują że już nikt nie weźmie palka na demce