Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2007, 09:00   #998
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deemer Pokaż post
OMG, żal. Jak byś chciał wiedzieć celność bow'a/crossbow'a na odległość, powyżej pewnych skilli (bodajże 90) wynosi 90%. Jeżeli mówisz że ty trafiasz trochę częściej niż co drugi strzał to znaczy że:
a) masz ~40 dysta
b) nigdy nie miałeś palka, tylko ktoś sobie zrobił z ciebie żart mówiąc ci takie rzeczy
c) grając palkiem walczysz z potworkami w zwarciu (właśnie wtedy celność ataków dystansowych wynosi ~50%)

Filmu ci nie nagram bo szczerze mówiąc szkoda mi czasu na udowadnianie komukolwiek tak oczywistych rzeczy.

@topic

Bardzo się cieszę że CIPsoft zredukuje zasięg r-spearów, spearów itp. Prawdziwy "Tibijski Paladin" powinien biegać z kuszą lub łukiem a nie z spearami które nawet nie upadają na ziemie.

Mam też nadzieję że "exori frigo" druida i sorca będzie miało mniejszy zasięg, bo jak na razie na TS to postacie magiczne są lepszymi sooterami niż stworzony do tego paladin. Małe koszta (20mp) nieograniczony zasięg (7 kratek) i wysoka średnia obrażeń (~200 u ~100lvla) spowodują że już nikt nie weźmie palka na demce
Nom , paladyn nadal bedzie wymiatal... bedzie mozna nim klepac gsy na loozaku jak rowniez wszystko co nie bedzie klepac obszarowek... tomb, ancient scaraby (jedynie zatruwaja na odleglosc), necro, bonebeast island, hydry na 2-3 shooterow, behemoty (gora dol tak jak to teraz robia wszystkie nooby >.>) wiec nie pierdolic ze bedzie zle zreszta na frostach tez bedzie dobrze jak ktos umie dobrze grac i uciekac.
Co do vity to chcialem przypomniec ze np. hydra w tej chwili nie ma prawa walnac combo wiec nie wiem w czym problem, szczerze to nie ma zbyt wiele szitow ktore walnie pojedynczego hita za 600 (bo tyle mozesz sie uleczyc z vity + 2. potiona) z tego co pamietam to Juggernaut Demon Undead Dragon+ bossy + 2 ostatnie szity z 3. areny
krzysheak jest offline