Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2007, 16:49   #9
Robert Lublin
Użytkownik Forum

Robert Lublin's Avatar

Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-

Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
Domyślny

Heh czytam te wasze wypowiedzi i smiac mi sie chce...
Ja na razie nie gram i nie bardzo interesuje sie update ale co nieco czytałem i widze ze tibia staje sie coraz to wiekszym gównem z update na update, zauważcie ze tibia zmiarza w strone WOW'a z jednej strony to i dobrze bo wow to bardzo dobra gra ale po co odbierac w tibi to co najlepsze i orginalne czyli np to czego juz dawno niema czyli pvp itp. zauważcie ze tibia staje sie coraz łatwiejsza to co kiedys było wyczynem teraz to dzień powszedni...
Ja osobiscie myśle ze zaczne grac po update jesli wyjda nowe servy na które juz sporo czekam ale jak bym mial do wyboru terazniejsza tibie a tibie 7.6 wybral bym w 100% 7.6
Wiec nie wiem po co te ciągle zmiany jedyne pozytywne zmiany od tibi 7.6 to nowe mobki,expowiska,miasta...
Ale kto co lubi

A co do wypowiedzi ze palek zawsze byl najlepszy to chyba grasz w tibie od wakacij
Palek zawsze byl w tyle za innymi profesjami ale mi sie palekiem zawsze fajne gralo i knightem, magami niebardzo bo mam slabego neta i zawsze na wyższym lvlu padalem przez kicki i zaczynalem pkowac xD

A i jeszcze jedno, na razie nie bede tego update oceniał bo jeszcze go niema ale wydaje mi sie ze jak zwykle bedzie cos pozytywnego jak i cipy znow cos popsuja
Robert Lublin jest offline