Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2007, 17:31   #33
Foxbee
Użytkownik Forum

Foxbee's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Pergamin Od autora

Drogi Rafals from hell, w tym temacie mieliśmy okazję doświadczyć dyskusji naprawdę kulturalnej i na wysokim poziomie, jak na dotychczasowe warunki tego forum. Przedstawione opinie użytkowników to w zdecydowanej większości szczere i niezależne komentarze. Daleko im do znanych wszystkim ubolewań nad zapowiadanymi zmianami. Nie rozumiem Twoich podejrzeń, że moim zamiarem było sprowokowanie wybuchu żalu wśród forumowiczów posiadających darmowe konto w Tibii. Jak pewnie mogłeś zauważyć, pytanie zawarte w temacie brzmi: "Dokąd zmierza Tibia?" Ponadto, w pierwszym poście sprezycowałem je w następujący sposób:

Cytuj:
Nie chodzi mi o konkrety, nowe rozwiązania w grze, tylko o to, co, Waszym zdaniem, stanie się np. z klimatem gry, co sądzicie o kursie, jaki obrał dziś Cipsoft, jak na zmiany zareagują np. posiadacze konta FACC.
Tym bardziej więc nie rozumiem, dlaczego swoją wypowiedzią wywołujesz zamęt wśród uczestników dyskusji. Podejrzewam również, że mogło Ci chodzić o następującą moją opinię, którą także znajdziesz w pierwszym poście. Otóż nikomu jej nie narzucam i oczekuję wyrażania przez Was własnego zdania, na których to oczekiwaniach zresztą się nie zawiodłem. Jeżeli uważasz, że powiększająca się przepaść pomiędzy graczami z FACC a tymi z PACC nie jest jednak tak poważnym problemem, napisz to! A może nie jest to wcale przepaść? Zapraszam do, powtórzę, kulturalnej i wyważonej dyskusji.

Ostatnio edytowany przez Foxbee - 19-11-2007 o 17:34.
Foxbee jest offline