Drogi Rafals from hell, w tym temacie mieliśmy okazję doświadczyć dyskusji naprawdę kulturalnej i na wysokim poziomie, jak na dotychczasowe warunki tego forum. Przedstawione opinie użytkowników to w zdecydowanej większości szczere i niezależne komentarze. Daleko im do znanych wszystkim ubolewań nad zapowiadanymi zmianami. Nie rozumiem Twoich podejrzeń, że moim zamiarem było sprowokowanie wybuchu żalu wśród forumowiczów posiadających darmowe konto w Tibii. Jak pewnie mogłeś zauważyć, pytanie zawarte w temacie brzmi: "Dokąd zmierza Tibia?" Ponadto, w pierwszym poście sprezycowałem je w następujący sposób:
Cytuj:
Nie chodzi mi o konkrety, nowe rozwiązania w grze, tylko o to, co, Waszym zdaniem, stanie się np. z klimatem gry, co sądzicie o kursie, jaki obrał dziś Cipsoft, jak na zmiany zareagują np. posiadacze konta FACC.
|
Tym bardziej więc nie rozumiem, dlaczego swoją wypowiedzią wywołujesz zamęt wśród uczestników dyskusji. Podejrzewam również, że mogło Ci chodzić o następującą moją opinię, którą także znajdziesz w pierwszym poście. Otóż nikomu jej nie narzucam i oczekuję wyrażania przez Was własnego zdania, na których to oczekiwaniach zresztą się nie zawiodłem. Jeżeli uważasz, że powiększająca się przepaść pomiędzy graczami z FACC a tymi z PACC nie jest jednak tak poważnym problemem, napisz to! A może nie jest to wcale przepaść? Zapraszam do, powtórzę, kulturalnej i wyważonej dyskusji.