Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2007, 18:56   #594
Nooben
Użytkownik forum

Nooben's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tabaluga Pokaż post

(...)
na pewno nowe mf pomogą magom ale po co dawali je paladynom ,którzy i tak chyba wydają za mało gp na leczenie ?
(..)
-Palladyn (nowe czary czyli plus, lepsze manasy i możliwość używania zarówno uhów jak i fluidów masakrycznie zwiększa siłę paladyna wobec innych profesji, do tego żywioły - na polowaniach to kolejna rzecz ,która czyni paladyna bardzo silnym) osoby mające paladyna mogą się chyba tylko cieszyć i skakać w górę z radości.

(...) a paladyni wciąż stają się coraz mocniejsi (co wcale nie służy równaniu profesji)
(...):
Jako, że mnie zmęczyło skakanie moge odpowiedzieć na twój tekst. Będzie lepiej bo teraz vitam sie za 800 a po upie aż za 300. Do tego boski średni health potion za 300. Ogólnie sie nie czepiam, bo utrudnienie gry nie jest niczym złym. Tylko, że wybrałem voc dystansowy a nawet arbalest nie ma pełnego zasięgu, za to każda inna profa zbliża sie coraz bardziej. (swoją drogą nie rozumiem dlaczego paladyn który nie jest upośledzony magicznie jak knight ma sie leczyć słabiej) I to by było tyle narzekania z mojej strony bo i tak profesji nie zmienie nigdy.
Nooben jest offline