Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2007, 23:24   #3660
divine_astronis
Użytkownik Forum

divine_astronis's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Skrzyszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Domyślny Ale panikujecie

Cytuj:
omg wali mnie ten ziomowy update mam palla 45 lvl, 77 dist i bede sobie dalej expil, a w ogole mozliwe ze w nastepnym updacie 2008 znow polepsza palla/najta xD

Pallki rzadza!
Ale wy panikujecie mój dobry Boże....
Gdybyście uważniej poczytali, pooglądali to byście zrozumieli, że ten update wyrówna ładnie wszystkie profesje... Knight bedzie krócej expił, bedzie mieć WKOŃCU na czymś waste, nareszcie sorcerer i druid będą mieć prespektywy na exp bez waste + piękniusie hunty, a co do pallów, dla mnei to co robi paladin w tibii i tak jest sprzeczne z ogólną definicją paladyna, lecz jak już coś to kusz i łuk to potęga + wyższość nad nieumarłymi, dzięki "świętości" spokojnie radzą sobie z ciemną stroną...

Po drugie jak i knight jak i pall jak i druid i sorc będą mieć równe szanse wykonania wszystkich poziomów areny, czy annihilatora, wiadomo, że na takie questy jak POI będzie trzeba wszystkich profesji...

Niepokoją mnie jednak 2 sprawy, hydry, dle, demce dla sorców i druidów będą spokojnie dropać bez odpowiedniego blockera -.^ To powinni zmienić a przynajmniej takie mam odczucie!!!
Pozatym czy ktoświdzi perspektywy na wolne respy po updacie?