Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2007, 23:38   #7
Bykunn
Użytkownik Forum

Bykunn's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Na Emeryturze
Bykunn ma numer GG 6050652
Domyślny

Nie wiem po co rozgorzała kolejna dyskusja, wogóle nie związana z tematem. Jakbyście mogli to darujcie sobie i spróbujcie pomóc, bo po to jest forum, żeby pytać.

Co do tematu : Z ostatniego zdania wywnioskowałem, że chcesz ubić potwory, które wymieniłeś bez waste, postacią magiczną.
Więc, jeśli chodzi o :
-mino maga : myśle, że jeśli jesteś druidem to level 19+ i volcanic rod, no i oczywiście uważasz na hp. Jednak jest to bardzo ryzykowne i nieopłacalne, wogóle nie polecam bić mino magów postaciom magicznym.
-mino guard : każdy level byle byś trzymał dystans
-dwarf guard : zależy od umiejętności - ja na 17levelu druidem już masowo je hunciłem, ale wymagało to troche obeznania. Bez ryzyka 19+ i volcanic rod lub sorcererem z dragonbreath.
-stone golem : w zasadzie wogóle nie polecam go bić - mało spawnów, możliwość bicia tylko energią. Więc jeśli chcesz bić na siłe to moonlight rod and wand of cosmic energy, a level 15+, no chyba, że z woce to 26+
-orc berserker (zerk) : uniknięcie walki w zwarciu na niskim levelu jest raczej niemożliwe, co w większości przypadków prowadzi do śmierci. Jeśli chcesz ubić pojedynczego zerka to proponuje na zamku koło ab'dendriel na wieży. Wtedy metodą up/down można ubić koło 20levelu.
-elf arcanist : no tutaj w zasadzie nie ma jak go zabić, jedynie sd lub exori mort. Co wiąże się ze sporym waste. Proponuje level 25~ lub wyższy.
-scarab : w zasadzie można bić już od 13levelu z wand of dragonbreath lub druidem o 19 z volcanic rod. Próbowałem z moonlight rod i szło dość słabo.
-lich : zdecydowanie nie Twoja liga potworów. Bez waste w zasadzie się go nie ubije, no chyba, że się ma ekstremalne szczęście. Z sd od 40lev. Z exovi vis minimum 60+ i jeśli zostaniemy trapnięci przez bone beasty to nie będzie miło. Oczywiście oby dwa przypadki zakładają urzycie mana shielda.

Pozdrawiam

/Yours Bykunn
Bykunn jest offline   Odpowiedz z Cytatem