Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2007, 23:44   #16
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Żal

To co tu czytam jest parodią i tyle.

MDW - kto to? Wasz bóg? Jest zwykłym człowiekiem, który spał w czasie PG po 2h, żeby mieć czas na wszystko.

Seromontis - Dobry gracz, który wiedział kiedy przystopować z graniem.

EO - Jeden z najlepszych graczy, na pewno kandydat do legendy

Cachero - Dobry gracz.

Bubble - Legenda.

Inne H-Levle - ilu ich już jest? Za dużo by mówic.

To taka tabelka, dla wielbicieli, a teraz coś ode mnie.

Każdy kto chce robić, czytać lub uważa kogoś za geniusza, bo ma wysoki lvl, jest kretynem. Czy ja będę miał 8 lvl, czy 340 co to za różnica? Ważny jest człowiek, a nie jakiś pixelowy ludzik. Ważna jest charyzma, osobowość, koleżeństwo, a nie głupawy poziom, który nic nie wnosi, do prawdziwego życia. Gdy zaczynałem grać w Tibie, to 100+ lvl był najwyższym levlem i nawet wtedy nie myślałem, a nawet nie przeszło mi przez myśl, żeby tego człowieka traktować inaczej niż 8 lvl'a. Ludzie spróbujcie wreszcie popatrzeć na TIBIĘ jako rozrywkę, a nie jako zawód, zdobywania poziomów.

Wielu się doczepi, że napisałem BUBBLE - LEGENDA, a potem mówie, że to nikt wielki bo ma taki poziom. Legendą jest dlatego, że choć jest, była i będzie pierwszą osobą, która zdobyła pierwszy 100 LEVEL, nie uważa siebie z kogoś lepszego czy coś, jest zwykłą osobą, która wie, że to tylko gra, która nie jest prawdziwym życiem i nigdy nie będzie.

Pozdro Bax.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline