Przeczytanie tego tematu grozi trwałym uszczerbkiem fizycznym oraz psychicznym osoby czytającej
Aktualizacja zapowiada się dość ciekawie. Spora część użytkowników tego forum niepotrzebnie panikuje bo do aktualizacji wiele rzeczy ulegnie zmianie

Nie rozumiem ludzi którzy zmieniają postać co pół roku na inną, łatwiejszą! Moja postać ma już prawie dwa lata i nie mam zamiaru jej porzucić, im trudniej tym lepiej

Teraz gra będzie wymagała myślenia, ustalania taktyki na poszczególne polowania. To może przynieść więcej pożytku niż myślicie! Mam nadzieje, że po tej aktualizacji do przeszłości będzie należała fala polskich dzieci zaniżających poziom tej gry - mam tu na myśli kulturę osobistą i brak znajomości podstaw języka ojczystego oraz angielskiego
Niektórzy z was zapomnieli, że w tej grze cyferki przy imieniu postaci nie są najważniejsze. Najważniejsi w tej grze są LUDZIE, tak inni gracze

Dzięki tej grze poznałem wielu ciekawych ludzi z całego świata. Pomysł z żywiołami jest dość ciekawy ale jak zawsze wszystko wyjdzie w praniu
Pozdrawiam.