Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Foxbee
Jeżeli uważasz, że powiększająca się przepaść pomiędzy graczami z FACC a tymi z PACC nie jest jednak tak poważnym problemem, napisz to! A może nie jest to wcale przepaść? Zapraszam do, powtórzę, kulturalnej i wyważonej dyskusji.
|
Przepaść jest i jestem z tego powodu niezmiernie zadowolony. Ja wydaje na 3 miesiące 90 zł, żeby móc spokojnie pograć i mieć dostęp do wszystkiego. FACC chieli by mieć dostęp do wielu rzeczy za darmo

No cóż mi tu od razu nasuwa się myśl z naszymi politykami. Większośc FACC che tego co PACC za darmo, gdyby tak było można by to porównać z sytuacją w naszym kraju...

My płacimy za polityków, a oni nie robiąc nic i nie płacąc mają wszystko
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Makasto
Zgadzam sie z kolegami z up
Przedtem to CIP-y robili tibie żeby była fajna, fajnie się grało, a teraz co? tylko dla pieniędzy... i co dostają te pieniądze i co z nimi robią ?! mogli by chociaz 25% z tego zainwestowac w ochrone serwerów
|
A utrzymanie serverów? Nie robią nic. Jeżeli mówisz, że servery są niestabilne to tylko i wyłącznie przez FACC, którzy je zapychają i narzekają, tak jak ty, że chodzi tu tylko o kasę i źle jest ona pożytkowana. Jesteś taki mądry spróbuj założyć firmę i wykładaj pieniądze z własnej kieszeni uprawiając wolontariat i tracąc przy tym miesięcznie tysiące złotych nie zarabiając nic.