Zobacz pojedynczy post
stary 20-11-2007, 15:29   #1123
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

OGŁOSZENIA DROBNE:

-------------------------------------------------------------------------------
organizujemy zlocik.

odbedzie sie prawdopodbnie w weekend poprzedzajacy swieta tj 21-23 XII w Warszawie

imprezowac bedziemy w klubie Paradox --> na al. Ujazdowskie 6a, wejście od ul. Matejki.

-------------------------------------------------------------------------------

Dla zaufanych osob mysle ze nie bedzie problemow z noclegiem. U mnie pewnie bedzie mogl sie ktos przenocowac, a mamy jeszcze pare naszych ludzi w Wawce wiec na pewno cos sie zawsze znajdzie
dokladna data moze jeszcze ulec zmianie ze wzgledu na dostosowanie terminów pod konkretne osoby - mam glownie na mysli chlopakow przylatujacych do Polski na swieta z UK - licze ze wpadna Ci co poleca przez Wawke.

jako ze nie do wszystkich zlotowiczów mam telefony albo msn, wiec zeby ich powiadomic to napisalem to ogloszenie.

zainteresowanych prosilbym o wczesniejszy kontakt ze mna: (bo pare detali, a nawet glowne motywy takie jak data czy tez samo miejsce moze ulec zmianie, -- wiec chcialbym miec mozliwosc np zliczenia ilosci chetnych zeby dokonac wczesniejszych rezerwacji i w razie jakichkolwiek zmian poinformowania wszystkich)
moj msn niezmiennie [email protected] , kom 501797123

ps. 1 - Łódzka ekipo z ktora pilem w ten weekend zlapcie mnie plx na kontaktach podanych powyzej bo gdzies zgubilem kartke z waszymi tel :S

ps. 2 - w tym albo najdalej w przyszlym tygodniu lece z Drazem na piwko, wiec mozliwe ze go namowie zeby tez wpadl na nasz zlocik.
o ile nie pojawia sie protesty ze strony dofowiczów na takie "atrakcje"
,
,
,
,
,
,

One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn.
"the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision.

rl boyfriend of Floaterka

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 20-11-2007 o 15:38.
Cors Ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem