Cytuj:
Oryginalnie napisane przez legiazlodzieje
JEJKU
ALe wy napinacie
co do oven po uj zgrywacie kozaków i piszecie teksty typu ' ja zawsze wolałem być nielubiany za pk itp ' wy tutaj próbujecie ludziom którzy uja wiedzą o was wmówić coś co jest nieprawdą ahhaha
pamietam jak UnIt ich wywalił z hydr
albo jak seq wypłacał sie unitowi za błachy powód
wy tutaj macie sie za jakiś walczaków?
wy tylko umiecie tyleczki lizać bo ogólnie to zenua z was hahaha
do tego kiko sriiko czy tam bolter pajacu ty piszesz ze masz real life?
ty chyba nei wiesz co to jest bo ty poza Tibią świata nie widzisz
wiesz 'jakbym sie zjarał' to nie wiem czy by mi przeszło przez myśl żeby wejść na forum tibi i podyskutować z miejscowymi warzywkami
respekt można zdobyć przez pk , tylko wy 'zrobiliscie go' w erze botów botujac chary itp gdyby nie boty 1/2 z was nie przekroczyła by 100 lvla.. wiec z was takie plajery jak mój stary w call of duty - przeszedł do ostatniej planszy i spytał czy da sie zmienić broń z lugera na inną
|
Ty wielki Pro Gamer Jaki masz lv i Czy robiłeś go bez bota? nie sadze skad wogole przyszedł wam pomysł ze sie zjarałem smialiśmy sie z Chłopakami na ts z imion postaci

i próbowaliśmy coś śmiesznego z tego wykminić btw
@Legia Geju
Zrobiłem swojego Chara Bez Bota i nigdy nim Nigdy nim nie botowalem ,a jesli chodzi ci oto ze wbijalem nim lv bądz mlv lubcos innego Bolter Został 100 % zrobiony Ręcznie.
I Zobacz, że mam Rl life tylko przez 5 Dni chodzić nie mogłem z powodów zdrowotnych i nie miałem co robić, ale akurat to ile siedze Przy Kompie i co robie w Rl life powinno cie co najwyżej gówno obchodzić, a lizać dupe to ty możesz na tym forum jakimś pajacom z Vitality bo chyba od nich sie wyrwałeś gdzieś tam ze wsi. Ja nikomu nie liże dupy pokazałem nie raz ze to czy jestem w Cf, czy nie zależy odemnie i to nie ja sie tam w*******am na siłe tylko oni mnie tam chcą, bo my w przeciwieństwie do waszej Ferajny z huj wie skąd nie musimy lizać dupy nikomu by móc coś na tym servie zrobić i zeby nas uważano jako równych w walce (wy dla xoo jesteście tak samo jak i dla gaury zwykłym mięsem do walki bo sami nie dadzą rady)(Jak to pewna osoba określiła jedyne co robi xoo jak zaczyna po dupie na openie dostawać krzyczy Uciekajcie gdzieś tam a sam juz od 2 min s*******a i reszte zostawia).
Cześć Elo jestem Pro Gówno co huj wie i może i boji sie pokazać name swojej postaci bo mnie wyśmieją że sie mądrze a Huj mam :<
A co do twojego name na Forum To widać że Chyba Jesteś za Grodziskiem albo huj wie kim :< Idz przepłacić sedziego Żeby twój Drem team wygrał.
Twoja Miejscowość mówi sama za Siebie czemu jesteś taki Inny Umysłowo.
A skoro gramy jak twój stary (że przechodzi Call of Duty 1 bronia z najgorszych bez zmiany jej tzn ,że moge cie zajebac w tibi z kamieniem w rece bez uzycia Kuszy)