Zobacz pojedynczy post
stary 20-11-2007, 18:51   #658
Sunze
Użytkownik Forum

Sunze's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Victum Omnis
Świat: Nebula
Poziom: 171
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finix Pokaż post
Na tzn opena bylismy ustawieni

Tylko super fajowi gracze z Lh nie ucieszyli nas swoja obecnoscia mimo ze to oni zaproponowali tzn OPEN'a
Sorry Panie mister im roxando!

Po 1. Przydupasy byli ,sa ,beda CZESCIA VU , nawet jak na forum bedziecie mowic ze wcale ich nie potrzebujecie to i tak wam nikt nie uwierzy.

slowa przydupas chyba nie musze tlumaczyc ale w skrócie sa ta rl friends i mexico + egypt bez ktorych biedniejsza czesc vu nie miala by premium account.

Po 2. Co do open battle to racja byl ustawiony ale nie dotrzymaliscie slowa. Open mial sie odbywac bez noob charów i bez "przydupasów". Jak sie okazalo po zalogowaniu kolo mnie na piramidzie stala mala grupka asslickers (HMM Z 10 OSOB?) ktora to nie pozwalala na zejscie z piramidy. Fakt faktem open mial byc nie wyszlismy mozecie mowic co chcecie ale ja jestem przekonany ze po zrobieniu przez nas pz locka masa waszych pupilków zalaczyla by czas przyspieszenia i udala by sie w nasza strone.

Po 3. Mozecie smiac sie z tego iz dodajemy do frag listy Ludzi z Aurei , Hellium i innych tam guildi ale przeciez mamy podstawy do umieszczenia ich tam poniewaz ludzie neutralni trzymaja sie z dala od akcji oraz wszelkiego rodzaja trapów.

Po 4. Dlaczego ludzie typu Darif Narin , Mengirt czy Chudzierok zakladaja nowe guildie? Poniewaz obawiaja sie nas a to ze mowia ze sa neutralni tak jak mowil to darif czy ze sa tylko w guildi poniewaz to ich "Koledzy" to czyste Klamstwo.

To jest Tylko moja opinia, pisze to co mysle poniewaz kazdy ma do tego prawo

PS. Wojna Ciagle trwa i podkreslam nie jest to tylko wojna miedzy LH I VU ALE TEZ MIEDZY LH VS HELLIUM AUREA ESPECTRO