Mam poważny problem z kompem. Ponieważ mam marną wiedzę o problemach z hardwarem, podzielę się z wami problemem. Podczas korzystania z kompa komputer zaczął wydawać dziwne dźwięki z wewnątrz. Takie dźwięki występują podczas wyłączania/włączania komputera(Nie, nie takie "biiip" Tylko takie "ZIIuuuuum"(wyłączanie) a lbo "ziiiiiuuuMMM<czknięcie>"(włączanie). Teraz jakby ruszył ale boję się że ten problem może wystąpić znowu. Podejrzewam że to coś z prockiem. Wątpię żeby się przeładował bo przeglądałem aby strony internetowe i nie jest nawet podkręcany.
@edit : Ło zapomialem powiedzieć na czym polega cały problem ;/. Kiedy zrobi "ZIIuuuuum" komputer się wiecha. Jak resetuje kompa to cos się pojawia o bootowaniu. Już nie pamiętam co tam dokładnie pisało ale coś związane z dyskietkami i cdkami. MAm nadzieje że na;pisałem wszystko bo własnie mi się wiecha.
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
|
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 20-11-2007 o 22:15.
|