Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lupus
@Up
Dj necro za duzo nagral sie w diablo
@temat dyskusji
Mysle ze powinni troche obnizyc damage knightom i pallom .
Mysle rowniez ze powinni zrobic jakies ograniczenia (w przypadku royal spearow i e.spearow) lecz nie do 3 O_o troszke wiecej 5-6 . Paladyn z kusza / lukiem (dostaje laga) i deada tak jak w poprzednich wersjach tibi nie liczac tej oczywiscie.Lecz zobaczymy do czasu update , narazie sa to tylko spekulacje ;] wiec nie ma co plakac
|
Dziecko spearów ... -.- Grałem w naprawde większość gier typu mmorpg (nie tylko w diablo,jak sugerujesz.)[ty prawdopodobnie tylko w Tibie wiec su w tych sprawach]:> Skoro tak bardzo upieracie sie przy "tibijskim" palu to on powinien byc postacia delikatna,tak jak kiedys...
Paladyn (łac. palatinus, wł. paladino) - rycerz,
czempion, wzór cnót rycerskich. Określeniem tym w literaturze średniowiecznej nazywano niektórych, archetypicznych wojowników, najczęściej 12 parów Karola Wielkiego (stanowiących zarazem jego drużynę przyboczną). Nazwa pochodzi od łacińskiego słowa palatinus (pałacowy) i wzięło się stąd, że rycerze ci mieszkali wraz z królem w jego pałacu.
Gdyby Pani na j.polskim uczyla Cie filozofii,wiedział bys,ze czempionami oraz wzorami cnot rycerskich są swieci ...
A tu juz pojawia sie logika,ktora jest naturalna czescia matematyki
I wytlumacz mi dlaczego powinno sie obnizyc dmg fight postaciom?
Przeicerz np.Czarny Zawisza potrafil przeciac rycerza w ciezkiej zbroj na pol... To tak z literatury i historii
I skoncz ten temat prosze...
@edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek
najblizej tej definicji byli Jezuici lub zakon templariuszy choc watpie, ze wiesz co to jest.
|
Zaskocze Cie ale uczeszczam do szkoly i wiem,to tak przy okazji.
Nie spędzam 10 h przed kompem jak mówisz,w mojej wypowiedzi nie ma ani jednego wulgaryzmu a ty uzyles ich wielu,bo brakuje ci slow?Te swiaty sa wbrew pozorom bardzo podobne(nie twierdze,ze musisz je znalesc).Masz wonty do mojej opini skoro napisales,ze"za duzo gram w diablo" wiec naucz sie czytac wlasne slowa...Siedze przed kompem 5h max ale to jesli mam naprawde duzo pracy ,tak mam 14lat i pracuje...ty nie wiesz co to znaczy wiec su :*
Modki usuncie te bezsensowne posty ;]

<mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko
<mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść
<mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć..
<mrok> umarliśmy
13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom