@VPRO
Przekam na twoje foty xD. (rly)
@up
Po pierwsze, to sie podlizujesz i to juz niezle. Nie mow, ze nie, bo to widac i kazdy ci to potwierdzi. Nie mowie, ze ja jestem super itd.i ze cie znam lepiej niz ty sam, i tez sie podlizywalem kiedys halefelom, ale ile mozna ;o. Kiedys pewno zobaczysz roznice, miedzy wspieraniem kogos dobrym zdaniem, a lizaniem ( y ), ale co tam. Mozesz juz przestac ulizywac wloski na glowie, bo sie przyznala w ten czy inny sposob, ze jest samolubna, i nawet jak to obrocila w zarcik, to to nie zmieni faktu iz tak jest.
@wszyzcy inni
Dzieki, ze uwazacie tak samo jak ja, albo i tez podobnie, i wiem, ze nie musiliscie tym razem mnie wspierac, ale juz nei trzeba. Nie zycze sobie, aby ten temat stal sie offtopem z mojej winy i z tym konczem. Od dzis temat "komentarze"(poprzez mniejszosc) nie wyraza zgody, abym tu co kolwiek komentowal ze wspomaganiem mojego doswiadczenie, bo inni widza lepiej~ i powstaje z tego cos, co mozna by zalatwic na pw. Chcialem swoim pierwszym postem (do rg'b czy jakos tak

) tylko zauwazyc, ze jej styl gry przypomina samolubny i tyle.
@Dla tych co ich to nie obchodzi albo i tak
Zara ktos mnie zrepostuje i bedzie wyczekiwal odpowiedzi, ktorej i tak nie uzyska, wiec se wywnioskuje, ze moze mi nawrzucac, przez co poczuje sie lepiej, bo i tak mu nie odpowiem, ale to nie zmieni faktu, ze wprowadza spam (:0) i zanieczyszcza forum. Ja mu nie odpowiem :<.
^.^