Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrew8666
Jeszcze jedno wreszcie tibia idzie w kierunku "party" czyli ze do expienia lub huntow potrzebne beda przynajmniej 3 osoby (bloker ,shooter, healer) teraz tak bylo tylko przy mocniejszych potworkach. 
|
Powiedz mi co jest w tym fajnego?? na moim levelu ciezko znalesc kogos z podobnym levelem kto chce isc na hunta w tym samym czasie co ja. zreszta, wogole jest ciezko znalesc kogokolwiek na hunta, mam ponad 200 bp uhow od dawna i szukam juz 3 miesiace ekipy na demony, poszedlem moze 3-4 razy bo zawsze ciezko bylo sie zebrac. Polowanie na demony, kopalnie czy inne warlocki to nie Twoje hunty na wyvrenach jak bierzesz 20 level knighta za blokera a sam walisz ze spearow. zabijecie 10 wyvren i placzecie ze nie ma woi i wracacie na trole. ja na takiego hunta musze sie troszczeczke bardziej przygotowac i nie chce mi sie ruszad d... zeby isc na jakis smieszny 1-2 godzinny hunt, a ciezko zgrac 3-4 kolesi na kilkugodzinne polowanie. sam fakt ze atakerow zdolnych do bicia hero sa setki na kazdym serverze, ale na behemoty czy demony tylko parudziesieciu odrzuca mnie od pomyslu zmuszenia mnie do polowan w grupie.
Ps/sioera ostanio mialem jakies 1,5 roku temu, potem nikt nie chcial siowac bo duzo roboty a zysk kiepski.