Cytuj:
No cóż. Szykuje się żałosny update... patrząc na to co widać teraz - na "balansacje" profesji aż żal mi dupe ściska ... nie wiem dlaczego, ale jednak nie jestem zdziwiony. Fakt, kiedy pojawiło się pierwsze info na temat "balansacji" myślałem że CipSoft wszystko sobie dokładnie przemyślał i zmierza w dobrym kierunku. Potem jednak naszła mnie następne myśl - "chociaż wszystko wygląda tak pięknie, pewnie znów wcale takie piękne nie bedzie". I co ? To wszystko widać w tym temacie ! Czy rycerze są zadowoleni z nadchodzącego update? NIE ! CipSoft nie osiągnął swojego celu ponieważ gracze nie sa zadowoleni. Myśle że owy CipqąSoft powinien pójść po rozum do głowy i wreszcie zwrócić uwagę na bardzo ważna rzecz - NASZĄ OPINIĘ, bo wydaje mi się że wprowadzając zmiany wcale nie zwracają uwagi na nas. Dopiero później zauważają nas i zmieniają następne rzeczy w następnym update zamiast wszystko załatwić od razu. Ile jeszcze updatów czeka na nas żebyśmy wreszcie poczuli się (wszyscy, nie tylko knghci) szczęśliwi?
|
Nigdy, powtarzam nigdy! wszyscy nie beda zadowoleni... To jest po prostu niemozliwe. Po upadach cip wypuszcza sonde z pytaniem o opinie, czy sie podoba... I jakos wiekszosc akceptuje zmiany. A protesty w tym temacie? Najglosniej krzycza po prostu przeciwnicy. Zawsze tak bylo.