Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2007, 04:02   #17
KaMiLSpAwW
Użytkownik Forum

KaMiLSpAwW's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: tipia
Gildia: jest
Świat: sax
Poziom: :<
Skille: eh
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafals from hell Pokaż post
Chodzi tutaj nie o narzekanie... nie wiem jak inni ja nie narzekam tylko oceniam. To, że polepszyli magów to duży +, ale wyobraźcie sobie teraz:
1. Anni~ w wykonaniu 4 knightów
2. BLockowanie takich bossów jak ghazambaran czy jakoś tam, czy orshabaal.
3. Kilka hydr, czy 2 demony.

WE wszystkich tych przypadkach knight nie rady z leczeniem... został porządnie upośledzony i w dodatku te kosmiczne ceny...

No cóż, będzie, co będzie. Trzeba żyć i grać dalej... jednak nie spodzewałem się takiego ruchu ze strony CipSoftu.
Echh..najpierw poczytaj o upie, potem komentuj.
Anni bedzie teraz duzo prostsze:
1.Ta "miksturka" będziesz mogł sie leczyć 2x na ture ( czyli 1.2k hp na turke) powiedzmy ze na anni jest 100ek , przed upem uhal sie ile? 500-600 tutaj jest +
2.Nie bedzie comba ( tylko 1 z hitów które ma w swoim "arsenale" bedzie mogl uzyć w 1 turze) czyli - juz nie bedzie takich sytuacji ze od all demkow dostaniesz gfb + e wave i spokojnie bedziesz sie uhał

Bossy typu ghazbaran będa duzo latwijsze! Nie wylapiesz comba za 5k bo max co bedzie mogl walnąc to hit z lapy (2k?) a na ghaz nie idze sie solo chyba nie? drutki i sorce beda mogli sie leczyć.

EK będzie sie teraz łatwiej blokac i huncic co kolwiek na 100lvl 3 frosty zazywaczaj oznaczaja śmierc , teraz nie trzeba sie o to bać bo MAX Ci walna za 900hp -/+

A co do comba na anni to może ci chodzi o poleczenie sie wszystkich demów i atak ich wszystkich na raz.

Na test serwerze zawsze sa testy tego co ma wprowadzić Cipsoft więc cane miksturek może zmaleje..
Taka ciekawostka , na którym z ss pewien użytkownik opisywał swoje anni
"100ek ani razu red + walil z exori hur w demony"

@UP
r-spear 3 kratki
e-spear 4 kratki
te wszystkie knife i stary - 3

Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 21-11-2007 o 04:06.
KaMiLSpAwW jest offline