Ze skillami zawsze moim zdaniem jest tak, że im wyższe tym lepsze (odkrycie no nie?). Ale sprawa tak prosto wygląda tylko na non-pvp.
Spróbujcie wycisnąć na normalnym serwerze 90/90 na 20 lvlu. Na takim poziomie padasz od przypadkowego pk sorca na 40 lvlu i tracisz na każdym zgonie chyba z 60h treningu. Na niskim poziomie nie opłaca się mieć wysokich skilli ze względu na ryzyko zgonu.
Inna bajką jest wygoda. Jeśli komuś pasi mieś 70/70 na 90 lvlu to niech ma, ale w grupowym huncie będzie tracił najwięcej uh i expa... Jeśli mu to nie przeszkadza to ok. Nie ma co się z takich śmiać. To tylko gra i jak sama nazwa wskazuje jest do zabawy a nie do zamęczania się treningiem.
Ja uważam, że wysokie skille to fun, bo miło widzieć wysokie hity krzesane przez własną wykałaczkę.
Ludzi którzy nie szanują cudzego punktu widzenia i piszących coś w stylu "nie będę skillał, kce mieć dóórzy lewel i blokować dle. A co on na 15 lvlu mi może? (w domyśle on jest głupi bo trenuje)" albo w drugą stronę: "Jak bedem expił a nie trenił to debe bił po 50 i po co mi to? Jesteś głupi- exp ile wlezie a ja cie na hita killnem." Proszeni są o założenie szczelnego worka na głowę i zaklejenie go taśmą ściśle dookoła szyi. Dziękuję za uwagę.
Tu wasz korespondent Pepeg z gumy nieślubny syn wodza Azteków oberżyświat jakich mało. Dziękuję za uwagę.
|