Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2007, 12:32   #174
Johnnek
Użytkownik forum

Johnnek's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2007
Lokacja: Barlinek

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Xantera
Poziom: 36
Poziom mag.: 39
Johnnek ma numer GG 5869291
Domyślny

Zapowiada się naprawde ciekawie. Nie sądze żyby miało to w jaki kolwiek sposób tibie uczynić skomplikowaną tak jak niektórzy moji poprzednicy twierdzą. Jeżeli cipsoft wprowadzi owe zmiany w sposób taki jak możemy przeczytać na tibia.pl to powinno wszystko być w porządku i napewno będzie miło kożystać z nowych czarów itp. Mam nadzieje że dla druidów szczególnie zostaną wprowadzone jakieś czary nie wymagajace premium account. Z koleji ciekawi mnie zaklinanie mieczy, jeżeli czary będą do zaklinania tylko dla pacc to teoretycznie używanie mieczy też powinno być tylko dla pacc, ale mi to nie przeszkadza. Jeszcze ciekawi mnie jedna rzecz, w artykule napisane zostało że tylko sorc może zaklinać bronie, mojim jest to przeocznie piszącego. Sądze tak dla tego iż tylko druid ma władać lodem i ziemią a jak widać na screenach są bronie lodowe, przypuszczam więc że druid także będzie mógł zaklinać bronie. Widziałem też poprzedników piszących że paladyn w koncu jest taki silny jaki powinien być, jak dla mnie to bzdura, dlatego że w porównaniu do innych profesji teraz paladyn jest zbyt silny ma dużą ilość hp duzo many i silne zaklęcia leczące, w dodatku skiluje znacznie szybciej niz knight a nie mówiąc już o mlvl druida czy sorca. Dla mnie poprzednie wyrównianie postaci było katastrofą. Np. mamy knighta który bije palla po pierwsze ryzeż musi go dogonić co jest trudne a teraz jeszcze ma problemy z trafianiem w niego chciaż ten uzywa broni dystansowej, kompletnie nie trzyma się sensu (chcesz używać speara z tarczą ok, ale niech obrażenia będą mniejsze a nie 300+). Druidzi i sorcowie wogole ostatnio zostali niesprawiedliwie osłabieni może i bili po dużą ilość hp ale koszt run jest ogromny. Jedynie dobrze został dostosowny knight dostał nowe czary i jest w miare dobrze. Co do nowego patcha przypuszczam że WRESZCIE BEDZIE WYRÓWNANIE POSTACI.
Johnnek jest offline