Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2007, 13:26   #1218
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valariazz Pokaż post
No cóż. Szykuje się żałosny update... patrząc na to co widać teraz - na "balansacje" profesji aż żal mi dupe ściska ... nie wiem dlaczego, ale jednak nie jestem zdziwiony. Fakt, kiedy pojawiło się pierwsze info na temat "balansacji" myślałem że CipSoft wszystko sobie dokładnie przemyślał i zmierza w dobrym kierunku. Potem jednak naszła mnie następne myśl - "chociaż wszystko wygląda tak pięknie, pewnie znów wcale takie piękne nie bedzie". I co ? To wszystko widać w tym temacie ! Czy rycerze są zadowoleni z nadchodzącego update? NIE ! CipSoft nie osiągnął swojego celu ponieważ gracze nie sa zadowoleni. Myśle że owy CipqąSoft powinien pójść po rozum do głowy i wreszcie zwrócić uwagę na bardzo ważna rzecz - NASZĄ OPINIĘ, bo wydaje mi się że wprowadzając zmiany wcale nie zwracają uwagi na nas. Dopiero później zauważają nas i zmieniają następne rzeczy w następnym update zamiast wszystko załatwić od razu. Ile jeszcze updatów czeka na nas żebyśmy wreszcie poczuli się (wszyscy, nie tylko knghci) szczęśliwi?
A ja widzę tylko jedną żałosną rzecz. Ciebie. Masz 131 poziom, zrobiony na neranie, pewnie po upie. I już płaczesz, że będzie do dupy tak? Ja też gram rycerzem i ten update mi się podoba, choćbym miał jechać na samych exurkach on mi się podoba. Wielu spyta dlaczego? A to dlatego, że każdy UPDATE to jest coś nowego co dodaje tej grzej tajemniczości i itp. to jest ważne, a nie to czy ja będę expił i wbijał 4kk expa rycerzem czy będę wbijał 500k.
Sory za wyrażenie, ale szczerze koło dupy mi lata POZIOM.
Przestańcie się ludzie żalić, skoro nawet nie wiecie jak UPDATE wyglądać będzie gdy wejdzie na RL TIBIE.
Test Server jest po to by sprawdzić czy balansacja jest dobra.
Ceny potionów są takie, ale zauważmy, że w letnim upie gdy był test server. Assasin Stary miały 90 atk i biły takie hity, że szok, a potem zostały zmienione. Ceny potionów i ich uleczalność też zostaną pewnie zmodyfikowanie, także nie płaczcie.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline