Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2007, 15:16   #1505
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
o ile o Arturi wie kazdy o tyle drings widze pierwsze na oczy ;oo
Ader 100++? kto mu dal konto =D tak czy siak dlugo nie pocieszy sie z trojcyfrowego poziomu....
Czekam na jakis ladny open tylko nie zapomnijcie o filmiku nie zaleznie ktora strona wygra =)
O Arturii nie zawsze wiedział każdy, na początku to się upieraliście, że Arturia jest nie od Was.
Co do Dringsa, nie grasz, nie wiesz, proste. Pierwszy zjawił się na Svargrond żeby mnie pilnować, ostatnio widziałem go w domku Chrisa. Jest od Was. Był od Was. A tak nas zapewnialiście, że go nie znacie
Nie expiłem nie dlatego że nie umiałem, tylko nie jestem takim noliferem jak duża część ludzi (niezależnie od nas, czy od Was), mnie dużo bardziej rajcuje walka. Zabiłem na Titanii Callastusem i resztą swoich charów więcej ludzi niż Wy całą gildią razem wziętą. Fakt, dużo razy na tym levelu przydał mi się mój protect od Kazadumu i Unitu, ale generalnie większość czasu radziłem sobie sam - i to całkiem nienajgorzej.

@Scroopy
Ja nie mówię, że macie się chwalić, tylko jak char jest odkryty to skończcie gadać głupoty, że jest nie od was.