Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2007, 16:12   #22
KaMiLSpAwW
Użytkownik Forum

KaMiLSpAwW's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: tipia
Gildia: jest
Świat: sax
Poziom: :<
Skille: eh
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
Cipsoft mówiąc COMBO miał na myśli łapa+np energy beam. Nie sądze aby to coś zmienialo na ANNI osobie która stoi jako np 3... I tak 6x Demon+6x GFB Demona = Pwned.
Hmm 6x Demon +6x gfb o co Ci chodzi? Tylko 2 czesc tego jest ok bo 6 demonow bedzie moglo walnac 6x gfb choc jest to niezwykle zadko spotykane ale za to nie dostaniesz e wave w tym samym czasie

Cytuj:
This is joke? Człowieku rycerz teraz taki 100+ Uha sie samymi uhami prawie 600, a taki już 200+ uha się pod 1000. To teraz mi powiedz, jak rycerz ma z bloczyć takiego Ghazabarana? Jak teraz ludzie padają,
a co dopiero jak będą te potiony do 600 hp...
Ja nie narzekam, właśnie przed UPdate robie new knighta, ale parodią dla mnie jest, że ten, który ma blokować ma przerypane na całej linii.
Tak 100 ek uha sie za 50-600 200ek za 1000 , ale chyba dokladnie wszystkiego nie porzeczytales bo bedzie mozna sie 2x na ture "healtnąć" co równa sie 1.2k hp wiec jesto lepsze wyjscie lecz niesety drozsze...200ek ma zazwyczaj kase więc sobie poradzi ( on bedzie sie leczyl 2x) 100 ek wystarczy 1x użyc na takich potworach jakie hunci , moga sie hunty nie zwracac po na tescie 9k bp ale to tylko test! ale i tak uha na tej tibi zadko uzywam jak wiele innych więc bedzie można sie ciagle exurac
KaMiLSpAwW jest offline