Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2007, 19:15   #83
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez @Might@ Pokaż post
MORDA MOWIE ! ;P Milcz !Nam nikt nie kaze grac a tobie nikt nie kaze mowic bo otwierajac usta zanieczyszczas srodowisko ( i potem mowia ze w miastach smierdzi ;P ) Btw. Czlowieku... moze i cip soft chce pobic rekord ludzi online ale AKURAT W TAKI SPOSOB ??!! to jest przesada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz ip changer juz nie potrzebny ;P *wynagrodzenie dla ludzi ktorzy wtedy padli - Sranie w banie Śmierć = element gry ! Fakt ze z ich winy ale jak wiedzieli ze problemy z serwerami to WON DO DEPO !! A wynagrodzic to mozna SAMYM paccem. Moze i wszyscy pojdziemy expić ( i Ja pewnie tez ) ale dla przyjemności ! A nie po to zeby wbić 4 lvle :/ Juz widze "xxx [90+]: HUehUEHe wbiłem dzisiaj rekord ! 4 mln ! UHEueuh. <<< i co w tym fajnego skoro i tak wiemy ze bylo to w trakcie "zalosnych dni tibi" ? <<ZAL !!!!!!!!!!!!!!!!! A więc podsumowując tibia staje się coraz bardziej żałosna i naprawde zaczynają psuć. ( nawet nie "zaczynają", juz to zrobili ;p )
Nie otworzyłem ust leszczyku bo pisałem na klawiaturze. A tak wogóle takie teksty jak ty masz to... Słyszałem ostatni raz w szkole podstawowej : ~

HAIL CIPSOFT!