To że nie mało opisałem non-pvp i pvp-e .. wynika tylko i wyłącznie z tego że .. nigdy nie grałem na tych typach worldów . A nie chcę pisać jakichś nie potwierdzonych informacji które udało mi się usłyszeć , i wprowadzać ludzi w błąd.
Edit:
Up3 :
"...Dodatkowo kontynuowaliśmy równoważenie profesji. Wszystkie ataki bronią i na dystans zostały podniesione. Teraz umiejętność władania bronią jest najważniejszym czynnikiem przy zadawaniu obrażeń bronią. Podobnie z obrażeniami zadawanymi magią, poziom magiczny jest najważniejszy teraz. Jako że poziom doświadczenia jest mniej ważny by rozwiązać problem obrażeń, rycerz oraz paladyn dostali nowe czary by nadrobić po utracie zdolności efektywnego używania rune."
"...Aby zredukować ujmę w obrażeniach zadawanych przez postacie dzierżące broń, wszystkie ataki wręcz i dystansowe zostały generalnie wzmocnione. Ponadto, aby zapewnić bardziej zbalansowaną rozgrywkę dla wszystkich profesji, poziom postaci będzie odgrywał znacznie mniejszą rolę przy zadawaniu obrażeń przy pomocy czarów lub run. Zamiast tego, co kilka poziomów otrzymacie drobny bonus do obrażeń, nie ważne czy tych zadawanych przy pomocy broni, czy magicznych przedmiotów, a może czarów. W przypadku obrażeń magicznych, poziom magiczny (magic level) będzie teraz najważniejszym czynnikiem. Postacie, które walczą przy użyciu broni odczują głównie przyrost obrażeń, gdy ich umiejętność walki wzrośnie. Druidzi i magowie do 70-80 poziomu praktycznie nie odczują żadnych zmian w grze, jednakże obrażenia zadawane przez wysoko poziomowych magów zostaną zredukowane. Prosimy zrozumieć, iż było to konieczne do wyrównania profesji."
-.^
To co jest zaznaczone na czerwono , mówi samo za siebie .. pisze jak byk: Poziom postaci będzie odgrywał znacznie mniejszą role przy zadawaniu obrażeń (znacznie mniejszą niż przedtem czyt: przed updatem) nie ważne czy tych zadawanych przy pomocy broni (na które też miał duży wpływ przed updatem)
Ostatnio edytowany przez Xavierek - 22-11-2007 o 20:32.
|