Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2007, 20:39   #128
Memento Mori
Użytkownik Forum

Memento Mori's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2005

Imię: Xardosan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Memento Mori
Świat: Celesta
Poziom: 63
Skille: 21\25
Poziom mag.: 59
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro Pokaż post
Powiedz mi co jest w tym fajnego?? na moim levelu ciezko znalesc kogos z podobnym levelem kto chce isc na hunta w tym samym czasie co ja. zreszta, wogole jest ciezko znalesc kogokolwiek na hunta, mam ponad 200 bp uhow od dawna i szukam juz 3 miesiace ekipy na demony, poszedlem moze 3-4 razy bo zawsze ciezko bylo sie zebrac. Polowanie na demony, kopalnie czy inne warlocki to nie Twoje hunty na wyvrenach jak bierzesz 20 level knighta za blokera a sam walisz ze spearow. zabijecie 10 wyvren i placzecie ze nie ma woi i wracacie na trole. ja na takiego hunta musze sie troszczeczke bardziej przygotowac i nie chce mi sie ruszad d... zeby isc na jakis smieszny 1-2 godzinny hunt, a ciezko zgrac 3-4 kolesi na kilkugodzinne polowanie. sam fakt ze atakerow zdolnych do bicia hero sa setki na kazdym serverze, ale na behemoty czy demony tylko parudziesieciu odrzuca mnie od pomyslu zmuszenia mnie do polowan w grupie.

Ps/sioera ostanio mialem jakies 1,5 roku temu, potem nikt nie chcial siowac bo duzo roboty a zysk kiepski.
No to najwidoczniej masz malo znajomych na servie. Nie zapominaj tez ze po upie przybedzie sorcow/drutow, ktorzy beda chetnie chodzic na hunty. Sam jestem drutem i nawet kiedys dalem ogloszenie ze moge siohac za maly % od loota (na koszt expiacego/huncacego). Naprawde jest wielu drutow, ktorzy moga siohac, ale jak sie szuka tylko "lvli podobnych do mojego" a pare(dziesiat?) lvli mniej to juz noob i smierdzi to nic dziwnego ze ciezko takiego znalezc.