Temat: TIBIA Vs HB
Zobacz pojedynczy post
stary 20-11-2004, 08:39   #28
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Ok ja dam też commenta :

HB (krytykuje to G***NO !!!! jest to gorsze niż granie w "kto szybciej zobaczy jak trawa rośnie" !!! ) .

1) - ... widze piekne okolice... (spać mi sie zachciało... takie mdłe to wszystko, nieżywa, opadłe)
2) - Cud znalazłem SLIMY (który moge zabijać ...) ... do 40 lvlu (w coś koło 0,5-1,5 godziny zdobyłem... nie pamiętam dokładnie).
3) - Kupiłem armora.... wygląda jak jakiś worek nałożony na ciagło ...
4) Co niby tam sie da robić prócz zabijania , zabijania , zabijania , zabijania no i co chyba dobre jeszcze jest czyli zabijania !!!???
5) na 42 lvl-u , szybko wyszedłem z gry i nacisnełem NAJLEPSZĄ ikone na świecie ("Uninstall")

Tibia (tu akurat mam plusy i minusy... ale to niejest takie G***NO jak HB :/ )

1) - Jak pierwszy raz zagrałem to poczułem to coś... niewiem co to było ale jakaś jak by zachęta do gry
2) - Ciekawa perspektywa kamery...
3) - wkońcu niema sie chwalenie eq (w pewnym sensie), możesz se sam ustawić Outfita a nie jakiś badziewny armor masz to masz badziewny wygląd...
4) - Na mainie (na rooku też... ale to trudniejsze) ... zwróce sie tu do uwagi kogoś kto tam napisał "Tibia jest BARDZIEJ rozwinięta niż HB ??? " otóż ... TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze raz TAK ! , Czy w HB możesz grać w szachy ? warcaby ? młynek ? , Robienie se z kumplami różnych rzeczy typu, ślub, uczty, pogrzeb, i inne zabawy ! Tego na pewno sie neida zrobić w HB (no może tam 2-3 podpounkty) .
5) - No i zupełnie inny system wyrzucania przedmiotów przez potwory... (nie jak to w innych nędznych grach (no może nie wszystkie nędzne bo GUILD WARS RULEZ) ...)

Czyli krótko mówiąc :
Hb- -200000/10
Tibia - 6/10 (bo zchodzi na nooby... ehkm... na polaczków !!!)
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem