Cytuj:
Pokaz mi w ktorym miejscu zostalo ogloszone ze od dzisiaj Tibia nie reklamuje sie jako free MMORPG, a mozliwosc grania za free to bug ktory zostanie usuiety jak najszybciej. Tylko czemu widnieje cos takiego:~
|
W nieokreślonych bliżej zasadach wolnego rynku... Zauważ żę Cipy traktują FAcc'e jak demo, pomija je w Up'kach więc czemu ja mam tak nie twierdzić. A poza tym to weź to na logikę - ile byłoby nowych normalnych userów (poza polaczkami srającymi w gacie że nic nigdy nie dostają) gdyby tibia reklamowała sie tak:
Prawie darmowa gra w które nie liczy sie inteligencja tylko level! Wbijaj szybko tylko pamiętaj żę będąc FAcc dostaniesz gówno i nie będziesz sie liczył! Dołącz teraz! Czy wtedy tłumy zaczęły by grać? Heh, chyba nie, teraz także gra niewielu playerów który widzą w tej grze ludzi a nie możliwość zdobycia expa...
#EdIt:
Cytuj:
Ta, ale jesli w jakims upie wkoncu nie dostanie facc cos wiekszego to ta zasada "Place - wymagam" moze nie pomoc bo facc odchodzi - brak kupcow - ekonomia sie zalamuje - pacc ma waste - cipy maja waste...
|
Niestety nie udało ci sie to... Brak powiązania.
1. Jeśli odejdzie FAcc to niestety ale kupcy będą bo ''PAcc'e'' niestety też nie mają odrazu evul rzeczy.
2. Z braku kupców ekonomia sie nie załamia a polepszy jakbyś chciał wiedzieć.
3. PAcc ma tyle możliwości że rzadko straci kase bez możliwości jej ponownego szybkiego zarobienia.
4. Jakim sposobem jeśli wastuje ''PAcc'' to Cipy mają waste? PAcc'e kupiły PAcc'a i tyle sie kończą ich ''powiązania'' z Cipamy.
@Do ludzi
normalnych
Ponoć Fireballe mają być dla FAcc'a? Taka pogłosta znajduje sie na głównej
Tibia.pl. Jak to ma ostatecznie być?