Affffff -.- Wiecie niektórzy mają takie coś jak "szczęście" i to że wy go nie macie nie upoważnia was do naśmiewania się z tych co mają...
No też się pochwalę sytuacją... Zrobiłem sobie rycka i po wejściu na mainland zacząłem skillować. Po pewnym czasie zauważyłem że z hand axe zadaje za dużo obrażenia a jedyną słabą bronią jest sicle(sierp) którego nie da się kupić w żadnym sklepie, a mało który gracz zbiera takie gówna. Poszedłem więc na amazon tower myśląc że może jakiś wyższy lvl ubije witcha a sierp zostawi. Niestety tak nie było... Postanowiłem zaryzykować i sam ją ubić (9lvl skille jakoś 40) Wbiegłem zacząłem ją bić udało mi się zostałem na red hp. Powiedzmy że byłoby ok gdyby nie to że się podpaliłem xD no i leci mi po 10 hp... zostało mi w końcu 10hp a many na exure nie starczyło. Już nastawiony że padnę czekam aż ostatni płomień mnie spali. No i w końcu odebrało mi te 10 hp ale nigdzie nie widzę "You are death". Patrze i co widzę? w ostatniej chwili mi życie odrosło xD. Zwiałem na tym 1 hp od razu z obozu poczekałem na manę i zacząłem kurację leczącą