Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damage
Witam,
Nie chodzi o to ze zal mi 15 uhów ktore poszly, tylko o to iz jestem zdegustowany faktem, ze ludzie za ktorymi jestem w tutejszej wojnie bija za nic.
|
nie wystarczy za kims byc, jesli nie znasz w rlu nikogo dobrze ustawionego to ciezko Ci bedzie ogarnac to.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damage
Vision bylo duuuzo gorsze, Triada nie wy*******a tak z expa i PA jest duzo mniejsze, do tej pory nie bylo zadnego i dlatego pisze tego posta. Nie poto zeby sie poskarzyc, bo jest duzo lepiej, tylko dowiedziec sie co sie dzieje.
Co to sa : nudy? Brak kasy? Czy moze sie najebali i sie bawia...
To cale zajscie, nie zmienilo mojej opini o Triadzie, szacunek.
|
dziwi mnie ze nie zmienia to Twojej opini, nie mowie ze masz od razu krzyczec hail vision ale troche szacunku do siebie
nie popieram zadnej formy pa, ale sami wiemy ze jest to nieodlaczna czesc gry, zalezy od charakterow osob rzadzacych, przeciez nie kazdy robi pa. Nie widze dla Ciebie jakiejs swietnej solucji na wyjscie z tej sytuacji ale szczerze mysle ze szybko o Tobie zapomna, chyba ze powiedzial o nieco za duzo.
Zgodze sie z Toba ze szacunek triadzie jesli chodzi o PA bo robia naprawde mniej niz vision i da sie tutaj pograc. Nie musialem jeszcze pisac do kolegow jakis zalow ze ktos mnie bil, a to ze wyjebuja z respa to norma, jest wojna (teoretycznie nadal jest) maja czas expic wiec expia, Ty wojny nie masz wiec zawsze bedziesz mogl gdzies spokojnie pojsc