(sorry ale juz nie moge)
ja nie rozumiem takich ludzi.. czy oni sa niedorozwinieci? czy poprostu udaja debili? Jak mozna byc takim imbecylem zeby nie widziec ikonki 'cytuj' NO JA PIE*DOLE!! Ja sobie tego wyobrazic poprostu nie moge jak mozna nie umiec cytowac........... osoba ktora umie wejsc na forum, zrobic temat itd., (bo rozumiem ze ktos moze nie umiec poslugiwac sie na kompie ogolnie) czyli umie sie poslugiwac komputerem i internetem... powinna chyba umiec myslec prawda? A osoba ktora mowi ze nie umie cytowac wedlug mnie ma nasrane we lbie... to chyba jest LOGICZNE zeby ogladac cale posty ludzi.. a jest przeciez napisane jak wół przy kazdym poscie 'CYTUJ' wiec LOGICZNYM jest ze trzeba wcisnac ta zasrana ikonke zeby kogos zacytowac!! poprostu w glowie mi sie nie mieszcza takie rzeczy.......
@film
takie sobie to pk
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 23-11-2007 o 10:58.
Powód: taki -> takich , umiec -> umie bledy spowodowane szybkim pisaniem...
|