Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Vegefa Ziom
@topic
Największy błąd? Może nie, ale na pewno błąd, trzymając klimat RPG troll jest wielkości cyklopa, a nie wielkości orca, ale widać, że CipSoft powiększył w ten sposób swoisty klima "fantasty" 
|
Zalezy. Kazdy autor/tworca podrecznika ma prawo stworzyc wlasny swiat i wsadzic tam jakiekolwiek potwory o jakichkolwiek rozmiarach czy mozliwosciach.Owszem, w wiekszosci podrecznikow RPG wszystko jest,generalnie, podobne, ale sa tez roznice.Czasem kosmetyczne,niekiedy bardziej widoczne. Wiec CIP'y mogli stworzyc trolla wielkosci orka, palladyna latajacego z lukiem. I dla was to moze byc blad, poniewaz jestescie przwyczajeni do innego stereotypu trolla/palla itdp. ale CIP'y moze korzystaly z jakiegos swiata,ktroy jest znany glownie w Niemczech, a do Polski nie dotarl.Albo stworzyli wlasny swiat

Co do "Polakow analfabetow": zgadzam sie w 100%. Na tym forum nie bywam czesto, bo nie daje rady czytac tych wszystkich bledow. Taa sa ludzie, ktorzy pisza poprawnie, ale jak widze zdanie typu "pomurzcie polakofi bo njie wiem co mam robidz" to mysle tylko "o muj Borze" :E Nie uczono dzieci ortografii w podstawowce?I nie wmawiajcie mi, ze 90% ludzi w Polsce w przedziale wiekowym od 10 do 19 ma dysortografie :F