Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2007, 20:49   #613
Nytalith
Użytkownik Forum

Nytalith's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005

Imię: Sama Edso
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RozP Pokaż post
Mam problem. Jakiś czas temu grałem w Counter-Strike 1.6 i nagle wszystko się zacięło, a po czasie komputer się zrestartował. Od tego czasu zawsze gdy włączam tą właśnie grę pojawia się ten sam problem. Poza tym (przed zresetowaniem) widać ubytek graficzny (plamki i w ogóle... nie wiem jak to opisać). Zauważyłem też, że np. Tibia od 7.7 wzwyż również powoduje ten problem. Need for Speed: Underground także! Jednak chociażby Counter-Strike 1.5 lub Heroes of Migh and Magic (III i IV, nie sprawdzałem V) nie. Sam stawiam na kłopoty z kartą graficzną lub jej sterownikami (których szukam, a gdy znajdę i ściągne zawsze pojawia się jakiś problem...) - moją kartą jest NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X. Byłbym na prawdę bardzo wdzięczny za pomoc. Ta sprawa jest strasznie denerwująca. Postaram się poszukać jakiegoś zdjęcia ukazującego problem (sam nie zrobię z powodu resetowania się komputera). Jeszcze raz proszę o pomoc!

@Edit 1

Chciałbym dodać, że kreski są tylko poziome, a ich i kropek kolory są tak jak odwrócone w Paint'cie (przynajmniej tak mi się zdaje).

@Edit 2

Mój komputer spełnia wymagania sprzętowe gier.

@Edit 3

Na Tibii 7.6 pojawiają się tego małe oznaki, zaraz dam ss'a.

(na zdjęciu oczywiście problem jest nieznaczny w porównaniu do innych przypadków)
przegrzewanie sie/uszkodzenie grafy. Ze wskazaniem na to pierwsze. Wyczysc kompa z kurzu, i ew. zamontuj jakiegos wiertalota.

14.35kb w sumie, nie czepiac sie
Nytalith jest offline   Odpowiedz z Cytatem