Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2007, 00:47   #2564
TomX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Świat: Iridia
Poziom: 40
Skille: hujowe
Domyślny

Bajka o BONGO Part 2

A więc na początku był jeden !! ( nie ja )

Na gg miał opis 81 RYC NA ZAMKU LOGOWAĆ a po chwili 8 osób online po chwili zbierania ludzi było nas już 15 więc poszliśmy po niego... ktoś nas zobaczył i ziomek dał loga GRRRRR
Później poszedł expić na guardy więc poszliśmy za nim po około 6 minutach pada (biła go 1/5 bongo teamu więc co się będzie działo jak będą wszyscy aż się boje myśleć). Skończył

Lifely Rafal

Nov 23 2007, 21:30:01 CET Killed at Level 81 by Norbi Firefist
and by Haraverick

Niestety nie pozostawił żadnego loota po sobie albo brakło mu uhów albo stwierdził że to niema sensu i że z Bongo nie wygra później zrobiliśmy wjazd do kazz spowodu braku dobrych ofiar ubiliśmy sobie 40 palka a nósz coś spadnie i spadło mfki

Fyon Volty

Nov 23 2007, 21:40:12 CET Killed at Level 40 by Timmusska
and by Dama-Aragorn

Panu z gildi Mafia serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy gdy stwierdziliśmy że nudzi nam się pking w kazzo wychodziliśmy a tam o.O 68 sorc który został trapnięty i zabity obok depo dla tego pana także serdeczne pozdrowienia (ps dziękujemy za bohy które leżą sobie w moim depo bohy zamienimy na kase kase na sdki sdki na czyjegoś deda czyjegoś deda na fun)

Alexs Johnson

Nov 23 2007, 21:47:56 CET Killed at Level 68 by Pat'rick
and by Loth Joven

Gdy już mieliśmy wychodzić napotkaliśmy pana o nicku Gunnar Viking spowodu braku sd nieudało nam się go ubić a sami w dużej mierze zostalismy wybici,lecz wszyscy którym zależało na charach uciekli, gdy zaczeliśmy bić gunnara wpadł xearo knight i chealiee a później nie wiem bo padłem i kamerzysta takżę.

Dziekuje za spotaniczną borute a miał być to mały wypad zarobkowy na zamek.
TomX jest offline   Odpowiedz z Cytatem